Työyhteisöille tarjoan Hyvinvointia hengittäen-valmennusta sekä Reteaming-valmennukseen pohjautuvia työyhteisövalmennuksia.

 

Hyvinvointia hengittäen- valmennuksessa pysähdytään hengityksen äärelle. Hengitykseen keskittymällä lisätään jokaisen itsensä keinoja parantaa hyvinvointiaan konkreettisilla työvälineillä, jolloin mm, unenlaatu ja vastustuskyky tehostuu (kuorsaus, hampaiden narskuttelu ja uniapnean oireilu), hengitysoireilut vähenee (nenän tukkoisuus, hengästyminen ja hengenahdistus), liikuntaan tulee lisätehoa ja stressioireita on helpompi hallita. Panostamme siis kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Hyvinvointia hengittäen- valmennus pohjautuu Hoitava Hengitys HB ®-ohjaukseen, jonka perustana on Buteyko-menetelmä. 

 

Reteaming® on vaiheittain etenevä kehittämismenetelmä, jossa vahvistetaan tavoitteen saavuttamisen motivaatiota ja sitoutetaan osallistujat yhteiseen prosessiin. Ensiksi tunnistetaan toimivat asiat ja hyödynnetään niitä, sen jälkeen nimetään kehitettävät asiat ja pienitään ne tavoitteiksi ja lopuksi huomataan muutoksen eteneminen. Reteaming-valmennuksessa teemoina voi olla mm. työyhteisön ryhmäytyminen, työyhteisötaidot, aivotyö-kognitiivinen ergonomia, ikäjohtaminen- sukupolvet työyhteisössä. Teema, sisältö ja kesto räätälöidään juuri sinua ja yritystäsi hyödyntämään.  Rekisteröidyt reteaming-valmentajat on listattu Lyhytterapiainstituutin sivulla.

 

Pyydä tarjous!

 

Suunnitellaan sisältö juuri sinun työyksikköä palvelevaksi.